Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Jiangsu Province Yixing Nonmetallic Chemical Machinery Factory Co., Ltd 86-510-87189500 yxhjc@yxhjc.com
Γύρος εργοστασίων Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Jiangsu Province Yixing Nonmetallic Chemical Machinery Factory Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

  • Jiangsu Province Yixing Nonmetallic Chemical Machinery Factory Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής

Έχουμε δοκιμάσει την τεχνική ομάδα που πάντα αυστηρά ελέγχουν την ποιότητα των προϊόντων, εστιάζουν στην εμπειρία χρηστών κάθε προϊόντος, μέσω της συνεχούς ενημέρωσης των αυτόματων μηχανημάτων και του εξοπλισμού για να εξασφαλίσουν ποιότητα των προϊόντων. Εν τω μεταξύ, η ομάδα Ε&Α μας έχει ανησυχήσει πάντα για τη συνεχή μεταρρύθμιση της τεχνολογίας παραγωγής και της μεταβαλλόμενης ζήτησης στην αγορά, έτσι ώστε πρόοδος με τη The Times και καινοτομεί οι έννοιες σχεδίου τους.

OEM / ODM

Η επιχείρηση έχει μια αποδοτική τεχνική ομάδα ανάπτυξης, και έχει συσσωρεύσει και έχει κυριαρχήσει μια μεγάλη έκταση της εμπειρίας στο σχέδιο, την ανάπτυξη, την παραγωγή δειγμάτων, την παραγωγή γραμμών συνελεύσεων, τη διαχείριση του προγράμματος, και τα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου. Λαϊκοί, προσπαθούμε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε ασφαλή, αποδοτικές και φόρμες εξοικονόμησης ενέργειας για τους πελάτες, να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών με τα άριστα προϊόντα και της άριστης υπηρεσίας.

Ε & Α

Το τεχνικό κέντρο μας αποτελείται από το τεχνικό τμήμα και το τμήμα Ε&Α, με μια ομάδα των πεπειραμένων τεχνικών elites και τους επαγγελματικούς μηχανικούς. Όχι μόνο εστιάζουμε στη βασική έρευνα, αλλά και στοχεύουμε στη τοπ προηγμένη τεχνολογία με τη μεγάλη καινοτομία και τη δημιουργική δύναμη.